VIDEO Zverejnili trailer piatej sezóny seriálu Dom z kariet

NETKY.SK • 2 Máj 2017, 09:44 • 2 min
VIDEO Zverejnili trailer piatej sezóny seriálu Dom z kariet

BRATISLAVA - Americká spoločnosť Netflix zverejnila trailer piatej sezóny seriálu Dom z kariet (2013).

slovakia

left justify in out

V novinke, ktorá trvá minútu a 38 sekúnd, je možné vidieť ukážky niekoľkých scén. Objavili sa v nich aj Kevin Spacey (ako Francis Underwood) či Robin Wright (ako Claire Underwood).

 

"Američania nevedia, čo je pre nich najlepšie. Ja áno," povedal v traileri Francis Underwood. "Sú ako malé deti. Musíme ich držať za lepkavé prsty a utierať im špinavé ústa," dodal politik.

 

V novej sezóne, ktorú uvedie Netflix v utorok 30. mája, sa predstavia aj Michael Kelly, Jayne Atkinson, Neve Campbell, Derek Cecil, Paul Sparks alebo Joel Kinnaman.

Seriál Dom z kariet vzniká na motívy knihy House of Cards Michaela Dobbsa, ktorú v 90. rokoch sfilmovala aj BBC. V seriáli z prostredia vysokej politiky si už zahrali aj Nathan Darrow, Mahershala Ali, Lamont Easter, Michel Gill a ďalší. Titul dva razy nominovali na Zlatý glóbus v kategórii Najlepší televízny seriál - dráma.

 

Toto ocenenie napokon získali hlavní predstavitelia Robin Wright a Kevin Spacey, ktorému udelili aj dve Screen Actors Guild Awards. Tvorcom úspešného projektu je Beau Willimon.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies