VIDEO Zverejnili trailer filmu Suicide Squad s Jaredom Letom v úlohe Jokera!

NETKY.SK • 20 Január 2016, 16:10 • 2 min
VIDEO Zverejnili trailer filmu Suicide Squad s Jaredom Letom v úlohe Jokera!

BRATISLAVA - Spoločnosť Warner Bros zverejnila trailer očakávaného akčného filmu Suicide Squad.

slovakia

left justify in out

Krátke video predstavili na televíznej stanici CW počas televízneho špeciálu DC Films Present The Dawn of the Justice League. Upútavka ponúka ukážky z filmu, v ktorom skupina zločincov začne pracovať pre tajnú vládnu agentúru, pre ktorú sa výmenou za kratšie tresty zúčastňujú na nebezpečných misiách. Scény zo snímky dopĺňa skladba Bohemian Rhapsody (1975) od kapely Queen.

 


V Suicide Squad sa objaví Will Smith v úlohe Deadshota, ktorý je komiksovým nadšencom známy predovšetkým ako nepriateľ Batmana. Jared Leto si zahrá Jokera a Austrálčanka Margot Robbie sa ukáže ako jeho priateľka Harley Quinn. Jai Courtney si zahrá Boomeranga a Cara Delevingne, ktorá sa živí aj ako modelka, stvárni čarodejnicu Enchantress. V úlohe agentky Amandy Waller, ktorá vedie tím zložený z kriminálnikov, uvidia diváci a diváčky Violu Davis. Lídra skupiny Ricka Flaga, stvárni Joel Kinnaman. Herecké obsadenie dopĺňajú aj Adam Beach, Ike Barinholtz, Karen Fukuhara, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Common či Scott Eastwood. Do slovenských kín by sa snímka mala dostať 4. augusta.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona