VIDEO Zverejnili teaser trailer seriálu Santa Clarita Diet

NETKY.SK • 9 Január 2017, 10:54 • 2 min
VIDEO Zverejnili teaser trailer seriálu Santa Clarita Diet

LOS ANGELES - Tvorcovia seriálu Santa Clarita Diet zverejnili prvý teaser trailer projektu. V 30-sekundovom videu sa predstavila herečka Drew Barrymore, ktorá rozpráva o svojej novej diéte.

slovakia

left justify in out

"je iná, ako ostatné diéty, pretože môžem jesť kohokoľvek chcem a jem len jedlá, ktoré si to zaslúžia". Seriál s prvkami čiernej komédie uvedie spoločnosť Netflix 3. februára.

 

 

V novinke, ktorá bude mať desať epizód, sa okrem 41-ročnej Barrymore predstaví napríklad aj Timothy Olyphant. Dej sa bude zameriavať na manželov Sheilu a Joela Hammondovcov (Barrymore a Olyphant), ktorí vychovávajú dcéru Abby v podaní Liv Hewson. Ich životy zmení smrť Sheily, ktorá po tom, ako sa vráti medzi živých, túži po ľudskom mäse. O scenár sa postaral Victor Fresco. Barrymore a Olyphant sú tiež výkonnými producentmi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona