VIDEO Zverejnili teaser trailer seriálu Iron Fist

NETKY.SK • 10 Október 2016, 14:38 • 2 min
VIDEO Zverejnili teaser trailer seriálu Iron Fist

BRATISLAVA - Americká spoločnosť Netflix sprístupnila prostredníctvom služby YouTube teaser trailer pripravovaného marvelovského seriálu Iron Fist. Takmer jedenapolminútové video malo premiéru už v sobotu na newyorskom Comic-Cone.

slovakia

left justify in out

V novinke sa Iron Fist v podaní anglického herca Finna Jonesa dôsledne pripravuje na boj proti skorumpovaným predstaviteľom New Yorku a zároveň spoznáva svoju nadprirodzenú schopnosť. Očakávaný komiksový seriál si budú môcť diváci a diváčky pozrieť od 17. marca 2017. Netflix naraz ponúkne 13 epizód, z ktorých každá bude trvať hodinu.


Iron Fist rozpráva príbeh miliardára Dannyho Randa, ktorý sa po rokoch, keď bol nezvestný, vracia do New Yorku a s pomocou mystickej sily železnej päste bojuje proti korupcii a zločinu. V seriáli sa okrem 28-ročného Jonesa predstavia tiež Lewis Tan, ktorý si zahral záporáka Zhoua Chenga, David Wenham ako Harold Meachum či Jessica Henwick, ktorá stvárnila Colleen Wing. Hlavným tvorcom a výkonným producentom je Scott Buck, ktorý pracoval napríklad na projekte Dexter (2006 - 2013).


Spoločnosť Netflix má zatiaľ na konte tri seriálové adaptácie príbehov z dielne Marvel Comics - Daredevil (2015), Jessica Jones (2015) a Luke Cage (2016). V budúcom roku plánuje predstaviť projekty Punisher a The Defenders, v ktorom sa stretnú hlavní hrdinovia všetkých spomínaných sérií.
 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona