VIDEO Zverejnili singel Sucker For Pain z filmu Jednotka samovrahov

NETKY.SK • 24 Jún 2016, 16:40 • 2 min
VIDEO Zverejnili singel Sucker For Pain z filmu Jednotka samovrahov

BRATISLAVA - Americké hudobné vydavateľstvo Atlantic Records zverejnilo prostredníctvom služby YouTube singel Sucker For Pain, ktorý sa bude nachádzať na soundtracku akčnej snímky Jednotka samovrahov.

slovakia

left justify in out

Novinku nahrali americkí rapperi Lil Wayne, Wiz Khalifa, Ty Dolla Sign a Logic spoločne s rockovými kapelami Imagine Dragons a X Ambassadors, pričom všetci menovaní sa predstavili aj vo videoklipe, ktorí tvorcovia filmu zverejnili dnes prostredníctvom sociálnej siete Facebook. V klipe sa okrem záberov na interpretov striedajú ukážky z filmu. Spomínaný soundtrack sa dostane na trh 5. augusta a podieľali sa na ňom napríklad aj speváčky Grimes, Skylar Grey, Kehlani či producent Skrillex.


Jednotka samovrahov sa zameria na rovnomennú agentúru združujúcu superzločincov, ktorí sa výmenou za kratšie tresty zúčastňujú na nebezpečných misiách. Ako členovia jednotky sa predstavia Will Smith (Deadshot), Margot Robbie (Harley Quinn), Adam Beach (Slipknot), Jai Courtney (Kapitán Boomerang), Cara Delevingne (Enchantress), Karen Fukuhara (Katana), Joel Kinnaman (Rick Flag), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc) a Jay Hernandez (El Diablo). Okrem nich sa vo filme ako Joker ukáže Jared Leto. Herecké obsadenie dopĺňajú Common, Viola Davis, Ben Affleck či Scott Eastwood. Film sa do slovenských kín dostane 4. augusta.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona