VIDEO Zverejnili prvý trailer životopisného filmu o Britney Spears

NETKY.SK • 24 Január 2017, 10:54 • 2 min
VIDEO Zverejnili prvý trailer životopisného filmu o Britney Spears

LOS ANGELES - Americká televízia Lifetime zverejnila prvý trailer životopisného filmu o speváčke Britney Spears.

slovakia

left justify in out

Novinka s názvom Britney Ever After bude mať na televíznych obrazovkách premiéru 18. februára a prinesie príbeh speváčkinej cesty ku sláve vrátane jej úspechov a pádov. Diváci tak uvidia jej rozchod so spevákom Justinom Timberlakeom, rozvod rodičov, dve nevydarené manželstvá či incident s oholením hlavy v roku 2007.

 

V titulnej úlohe sa predstaví austrálska herečka Natasha Bassett, ktorá je známa napríklad z filmu Ave, Caesar! (2016). Speváčkinho druhého manžela Kevina Federlinea, s ktorým má synov Seana a Jaydena Jamesa, stvárnil Clayton Chitty. Speváka Justina Timberlakea si zase zahral Nathan Keyes. O réžiu filmu sa postarala Leslie Libman, scenár napísala Anne-Marie Hess.

 

Samotná speváčka však na snímke nespolupracovala. Krátko po oznámení plánov s projektom sa prostredníctvom svojho hovorcu vyjadrila, že "sa na životopisnom filme od Lifetime nebude nijakým spôsobom podieľať a ani naň nedala povolenie.”

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies