VIDEO Zverejnili prvý trailer Top Gearu s novým obsadením

NETKY.SK • 31 Marec 2016, 17:43 • 2 min
VIDEO Zverejnili prvý trailer Top Gearu s novým obsadením

BRATISLAVA - Britská televízna stanica BBC Two predstavila prvý trailer ďalšej série motoristickej relácie Top Gear, v ktorej účinkuje nový moderátorský tím. V takmer minútovom videu sa noví členovia projektu ocitnú v rôznych krajinách sveta vrátane Maroka či Spojených arabských emirátov.

slovakia

left justify in out

Okrem toho je možné vidieť zábery, na ktorých príde hlavnému moderátorovi Chrisovi Evansovi zle z rýchlej jazdy so spolumoderátorkou, nemeckou pretekárkou Sabine Schmitz či to, ako ich kolega, herec Matt LeBlanc precestuje na trojkolesovom automobile Reliant Robin úsek od Londýna až po Blackpool.

 

V nových častiach, ktoré stanica začne vysielať v máji, budú ďalej účinkovať aj motoristickí novinári Chris Harris a Rory Reid, bývalý majiteľ jedného z tímov F1 Eddie Jordan a postava The Stig.

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona