VIDEO Zverejnili prvý trailer snímky Pasažieri

NETKY.SK • 20 September 2016, 14:50 • 2 min
VIDEO Zverejnili prvý trailer snímky Pasažieri

BRATISLAVA - Spoločnosť Sony Pictures Entertainment zverejnila prvý trailer dobrodružného sci-fi Pasažieri.

slovakia

left justify in out

V takmer trojminútovom videu možno vidieť hlavných hrdinov Jima a Auroru, pasažierov vesmírnej lode cestujúcej na vzdialenú planétu, ktorí sa prebudia z kryogenického spánku o 90 rokov skôr ako všetci ostatní ľudia na palube.

 

Osamelá dvojica sa na prázdnej luxusnej lodi začne postupne zbližovať. Okrem narastajúcich citov sa však obaja budú musieť vyrovnať aj s nebezpečenstvom, ktoré číha nielen na nich, ale aj na všetkých, ktorí ešte spia.

 

 

Ako Jim sa predstavil Chris Pratt, zatiaľ čo Auroru si zahrala Jennifer Lawrence. Okrem nich sa vo filme predstavia napríklad Michael Sheen či Laurence Fishburne. O réžiu novinky sa postaral Nór Morten Tyldum, o scenár Jon Spaihts. Produkciu mali na starosti Stephen Hamel, Michael Maher, Ori Marmur a Neal H. Moritz. Slovenská distribučná premiéra filmu je naplánovaná na 5. januára 2017.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona