VIDEO Zverejnili prvý trailer snímky Kingsman: Zlatý kruh

NETKY.SK • 25 Apríl 2017, 11:59 • 2 min
VIDEO Zverejnili prvý trailer snímky Kingsman: Zlatý kruh

BRATISLAVA - Štúdio 20th Century Fox zverejnilo prostredníctvom služby YouTube prvý oficiálny trailer snímky Kingsman: Zlatý kruh.

slovakia

left justify in out

Ukážka, v ktorej možno počuť skladbu My Way Franka Sinatru, sa zameriava na Garyho "Eggsyho" Unwina v podaní Tarona Egertona a na jeho pôsobenie v britskej tajnej službe Kingsman. Po zničení ich veliteľstva sa so svojím kolegom Merlinom v podaní Marka Stronga obráti na ich americký náprotivok, tajnú službu Statesmen. Spolu s americkými agentmi budú čeliť hrozbe, ktorú pre svet predstavuje magnátka Poppy. Tú si zase zahrala Julianne Moore.

V pokračovaní snímky Kingsman: Tajná služba (2014) okrem spomínaných účinkujú aj Colin Firth, ktorý opätovne stvárnil agenta Harryho Harta, a Sophie Cookson ako Eggsyho kolegyňa Roxy. Novými tvárami vo filme budú napríklad Channing Tatum ako agent Tequilla, Halle Berry ako Ginger, Pedro Pascal stvárňujúci agenta Whiskeyho a Jeff Bridges, ktorý sa predstaví ako agent Champagne.

 

V novinke, ktorej slovenská distribučná premiéra je naplánovaná na 21. septembra, sa ukážu aj Michael Gambon, Elton John alebo Vinnie Jones.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona