VIDEO Zverejnili prvý trailer rebootu Múmie

NETKY.SK • 5 December 2016, 13:25 • 2 min
VIDEO Zverejnili prvý trailer rebootu Múmie

BRATISLAVA - Americká spoločnosť Universal Pictures predstavila v nedeľu prostredníctvom služby YouTube prvý trailer rebootu dobrodružnej snímky Múmia (1999).

slovakia

left justify in out

V dvaapolminútovej ukážke vidieť, ako posádka armádneho špeciálu prenášajúceho sarkofág s múmiou egyptskej princeznej Ahmanet havaruje po tom, ako ich napadne obrovský kŕdeľ vrán.


Vojakovi Nickovi Mortonovi v podaní Toma Cruisa sa podarí zachrániť vedkyňu Jenny Halsey (Annabelle Wallis), avšak on naďalej zostáva v padajúcom lietadle. V márnici sa zrazu prebudí a následne začne spolu s Halsey pátrať po príčine Ahmanetinho vyčíňania. Okrem menovaných možno v traileri vidieť aj Russell Crowa ako člena britskej Kráľovskej spoločnosti Henryho Jekylla, Courtneyho B. Vancea, ktorý si zahral plukovníka Gideona Forstera či Sofiu Boutellu, ktorá stvárnila titulnú postavu.


Réžie očakávaného projektu sa ujal Alex Kurtzman, ktorý sa podieľal na scenároch snímok Transformers (2007), Transformers: Pomsta porazených (2009), Star Trek: Do temnoty (2013) či Amazing Spider-man 2 (2014).

 

Zároveň je aj jedným z producentov rebootu, čím sa pridal napríklad k Seanovi Danielovi, ktorý pracoval na všetkých troch filmoch zo série Múmia z rokov 1999, 2001 a 2008 s Brendanom Fraserom v hlavnej úlohe. Scenár napísal Jon Spaihts, ktorý sa podpísal napríklad pod sci-fi triler Prometheus (2012). Slovenská distribučná premiéra novinky je naplánovaná na 8. júna.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies