VIDEO Zverejnili prvý trailer pokračovania komédie Santa je úchyl!

NETKY.SK • 10 August 2016, 16:24 • 2 min
VIDEO Zverejnili prvý trailer pokračovania komédie Santa je úchyl!

BRATISLAVA - Spoločnosť Broad Green Pictures predstavila v utorok prvý trailer pripravovaného pokračovania komédie Santa je úchyl! (2003). V dvojminútovej ukážke je možné vidieť postavy známe z prvej časti, pričom nechýbajú ani vtipné komentáre a bizarné situácie, ktoré sú typické pre hlavného hrdinu Willyho Sokea.

slovakia

left justify in out

Ako Willy sa opäť predstaví Billy Bob Thornton, pričom v novinke sa z pôvodného hereckého obsadenia objavia aj Tony Cox (Marcus) a Brett Kelly (Thurman Merman). Známa dvojica Willy a Marcus sa tentoraz pokúsi vylúpiť jednu zo chicagských charít, pričom svoj plán chce uskutočniť presne na Štedrý deň. Pri tejto lúpeži ich však bude sprevádzať aj utiahnutý, dnes už 21-ročný Thurman.

 

Vo filme ich doplnia Kathy Bates v úlohe Willieho matky Sunny Soke či Christina Hendricks, ktorá stvárni Dianu, riaditeľku charitatívnej organizácie. Scenár napísali Johnny Rosenthal, Doug Ellin a Shauna Cross, pričom réžiu dostal na starosť Mark Waters. Slovenská distribučná premiéra je naplánovaná na 1. decembra.






twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies