VIDEO Zverejnili prvý trailer nového príbehu o Malej morskej víle

NETKY.SK • 10 Marec 2017, 14:28 • 2 min
VIDEO Zverejnili prvý trailer nového príbehu o Malej morskej víle

BRATISLAVA - Conglomerate Media a Kingsway Production zverejnili prvý trailer nového príbehu o Malej morskej víle, ktorý je inšpirovaný slávnou rozprávkou Hansa Christiana Andersena z roku 1837.

slovakia

left justify in out

Vo filme The Little Mermaid účinkujú napríklad Shirley MacLaine, Poppy Drayton, William Moseley, Loreto Peralta alebo Gina Gershon. Dej rodinného dobrodružného fantasy sa zameriava na mladého reportéra a jeho mladšiu sestru, ktorí sa spoločne vyberú do malého mesta v Mississippi nájsť skutočnú morskú vílu. 

Scenár napísal Blake Harris, ktorý sa spolu s Chrisom Bouchardom postaral aj o réžiu. Výkonnou producentkou je Jessica Steinbrenner. Distribúciu mimo USA zabezpečí Swen Group. Producentmi sú tiež Armando Gutierrez a Robert Molloy. Film by sa mal v amerických kinách objaviť v priebehu tohto roka, dátum premiéry však zatiaľ nezverejnili. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies