VIDEO Zverejnili prvý trailer muzikálu Hairspray Live!

NETKY.SK • 22 November 2016, 10:49 • 2 min
VIDEO Zverejnili prvý trailer muzikálu Hairspray Live!

LOS ANGELES - Americká televízia NBC zverejnila prostredníctvom služby YouTube prvý trailer pripravovaného muzikálu Hairspray Live!, ktorý premiérovo odvysiela 7. decembra.

slovakia

left justify in out

V promo ukážke sa na začiatku predstavila hlavná hrdinka Tracy Turnblad v podaní Maddie Baillio, ktorá sa rozhodne ísť na konkurz do tanečnej relácie. Následne možno vidieť veľké tanečné číslo takmer celého hereckého obsadenia v pestrofarebných kostýmoch, pričom po celý čas hrá v pozadí skladba You Can’t Stop the Beat.

 

 

Okrem spomínanej Baillio sa v televíznej adaptácii populárneho muzikálu predstavia aj Harvey Fierstein a Martin Short, ktorí si zahrajú rodičov Tracy či Garrett Clayton stvárňujúci jej lásku Linka Larkina. Herecké obsadenie dopĺňajú Jennifer Hudson, Ariana Grande, Derek Hough, Kristin Chenoweth, Dove Cameron, Shahadi Wright Joseph, Ephraim Sykes, Sean Hayes, Andrea Martin, Rosie O’Donnell a Billy Eichner.

 

Pod réžiu filmu sa podpísali Kenny Leon a Alex Rudzinski, produkciu majú na starosti Neil Meron a Craig Zadan a choreografiu zas Jerry Mitchel. O scenár sa postaral spomínaný Harvey Fierstein. Autormi hudby a textov sú Marc Shaiman a Scott Wittman.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies