VIDEO Zverejnili prvý trailer filmu Rýchlo a Zbesilo 8

NETKY.SK • 12 December 2016, 09:32 • 2 min
VIDEO Zverejnili prvý trailer filmu Rýchlo a Zbesilo 8

LOS ANGELES - Tvorcovia akčnej snímky Rýchlo a Zbesilo 8 v nedeľu predstavili prvý oficiálny trailer filmu. Viac ako trojminútová ukážka mala premiéru v živom vysielaní na sociálnej sieti Facebook, pričom momentálne si ju fanúšičky a fanúšikovia úspešnej série môžu pozrieť aj na službe YouTube.

slovakia

left justify in out

V traileri vidieť, ako sa Dom (Vin Diesel) otočí chrbtom svojim priateľom, keď sa spriahne so záhadnou teroristkou v podaní Charlize Theron. Zvyšní členovia partie sa tak snažia zvrátiť ich plány a znovu priviesť Doma k rozumu tým, že spoja sily s ich dlhoročným nepriateľom Deckardom Shawom, ktorého opäť stvárnil Jason Statham.

 


V očakávanej novinke sa okrem menovaných ukážu aj Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Kurt Russell, Helen Mirren, Scott Eastwood, Lucas Black, Jordana Brewster, Elsa Pataky či Nathalie Emmanuel. Slovenská distribučná premiéra je naplánovaná na 13. apríla.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies