VIDEO Zverejnili prvý trailer filmu Kong: Skull Island

NETKY.SK • 24 Júl 2016, 16:00 • 2 min
VIDEO Zverejnili prvý trailer filmu Kong: Skull Island

BRATISLAVA - Tvorcovia akčného fantasy Kong: Skull Island zverejnili prvý trailer. Urobili tak počas festivalu Comic-Con v kalifornskom San Diegu, kde sa s fanúšikmi stretli aj predstavitelia hlavných postáv.

slovakia

left justify in out

Dvaapolminútové video je dostupné aj na službe Youtube.


Snímka sa odohráva v 70. rokoch minulého storočia a sleduje skupinu vedcov a vojakov, ktorí sa vydajú na tajomný ostrov v Tichom oceáne. Tí však netušia, že im cestu skríži gigantická gorila a na ostrove vznikne chaos. Režisérom novinky je Jordan Vogt-Roberts a autormi scenára sú zase Derek Connolly a Max Borenstein. V pripravovanom titule sa predstavia Tom Hiddleston, Brie Larson, Samuel L. Jackson, Toby Kebbell, John Goodman či Corey Hawkins. Kong: Skull Island by mal mať premiéru v slovenských kinách 9. marca 2017.


Prvá snímka o King Kongovi vznikla v roku 1933. Odvtedy sa obrovská gorila objavila v mnohých ďalších filmoch i seriáloch. Zatiaľ naposledy do kín uviedli dobrodružné fantasy King Kong (2005) v réžii Petra Jacksona.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies