VIDEO Zverejnili prvý trailer filmu Jason Bourne

NETKY.SK • 21 Apríl 2016, 13:45 • 2 min
VIDEO Zverejnili prvý trailer filmu Jason Bourne

LOS ANGELES - Spoločnosť Universal Pictures zverejnila prostredníctvom YouTube prvý trailer očakávaného filmu Jason Bourne.

slovakia

left justify in out

Takmer dvaapolminútové video zo štvrtej časti akčnej série o rovnomennom agentovi CIA, ukazuje útržky z príbehu, ktorý sa bude odohrávať niekoľko rokov po udalostiach z filmu Bournovo ultimátum (2007). V ukážke plnej akčných scén môžu diváci a diváčky vidieť okrem titulnej postavy, ktorú stvárnil Matt Damon, napríklad aj Juliu Stiles ako agentku Nicky Parsons či Tommyho Lee Jonesa v role riaditeľa CIA. Prvé ukážky zo snímky predstavili tvorcovia už 7. februára počas tohtoročného Super Bowlu, keď ponúkli teaser trailer.

 

Herecké obsadenie novinky dopĺňajú švédska herečka Alicia Vikander a Francúz Vincent Cassel. Réžiu má na starosti Paul Greengrass, ktorý stál za filmami o agentovi s temnou minulosťou v rokoch 2004 a 2007. Film by sa mal do slovenských kín dostať 4. augusta.

 

Séria o agentovi Jasonovi Bournovi odštartovala v roku 2002 snímkou s názvom Agent bez minulosti. V roku 2004 mal premiéru Bournov mýtus a o tri roky neskôr spomínané Bournovo ultimátum. Nasledoval Bourneov odkaz (2012), v ktorom nového hrdinu Aarona Crossa stvárnil Jeremy Renner.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona