VIDEO Zverejnili prvý trailer drámy Pivnica

NETKY.SK • 11 Júl 2018, 14:15 • 2 min
VIDEO Zverejnili prvý trailer drámy Pivnica

BRATISLAVA - Tvorcovia filmu Pivnica, ktorý sa dostane do slovenských kín 27. septembra, zverejnili prvý trailer.

slovakia

left justify in out

Dráma s prvkami krimitrileru je príbehom manželov Milana a Táne, ktorých vzťah je v troskách, a spája ich už len jediná dcéra Lenka. Keď sa však šestnásťročné dievča nevráti z párty, ich život sa obráti hore nohami. Oboch rodičov pohltí bezmocnosť, strach a pocit viny. Nikto im nevie pomôcť - kamaráti, spolužiaci ani susedia, a Milan už neverí ani policajnému pátraniu, ktoré nikam nevedie. Rozhodne sa preto odhaliť pravdu sám.

Za Pivnicou stojí medzinárodný tvorivý tím a herecké obsadenie na čele s Francúzom Jean-Marcom Barrom, ktorý je známy najmä z drámy Magická hlbočina (1988) Luca Bessona. V ďalších úlohách sa predstavia napríklad ruská herečka Oľga Simonova, slovenský herec Milan Ondrík či rapper Dalyb. Režisérom je ruský tvorca Igor Vološin, ktorý zaujal publikum titulmi Ja (2009) a Beduín (2011). O scenár sa postaral slovenský spisovateľ Richard Pupala. Hlavným kameramanom filmu je Martin Žiaran a producentkou Lívia Filusová s jej spoločnosťou Furia Film.

Film Pivnica vznikal v medzinárodnej spolupráci za finančnej podpory fondu Eurimages, Audiovizuálneho fondu, Státního fondu kinematografie, Ministerstva kultúry Ruskej federácie a RTVS.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona