VIDEO Zverejnili prvý oficiálny trailer filmu Hry o život: Drozdajka 1

NETKY.SK • 28 Júl 2014, 13:32 • 2 min
VIDEO Zverejnili prvý oficiálny trailer filmu Hry o život: Drozdajka 1

USA - Spoločnosť Lionsgate počas Comic-Conu v San Diegu zverejnila prvý oficiálny trailer filmu Hry o život: Drozdajka 1.

slovakia

left justify in out

Dobrodružné sci-fi režiséra Francisa Lawrencea by sa do slovenských kín malo dostať 20. novembra. V adaptácii románu Suzanne Collins sa Jennifer Lawrence opäť predstaví ako Katniss Everdeen. Okrem nej diváci a diváčky vo filme uvidia aj zosnulého Philipa Seymoura Hoffmana (Plutarch Heavensbee), Josha Hutchersona (Peeta Mellark), Liama Hemswortha (Gale Hawthorne), Donalda Sutherlanda (prezident Snow), Stanleyho Tucciho (Caesar Flickerman), Woodyho Harrelsona (Haymitch Abernathy), Elizabeth Banks (Effie Trinket) či Sama Claflina (Finnick Odair). Ďalej v snímke hrajú napríklad Natalie Dormer (Cressida), Stef Dawson (Annie Cresta) alebo Julianne Moore (prezidentka Alma Coin).

 

Hlavnou postavou tretieho filmu zo série je opäť spomínaná Katniss Everdeen, ktorej sa podarilo už dvakrát prežiť v krutých Hrách o život. Po dvojnásobnom víťazstve sa postaví na čelo povstania, ktoré vypuklo v krajine Panem. Nepokoje však rozhnevali vládnuce Sídlo. Jeho predstavitelia zúria a chcú sa pomstiť. Záverečnú časť série filmových adaptácií Hier o život s podtitulom Drozdajka 2 by mali do amerických kín uviesť v novembri 2015. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona