VIDEO Zverejnili posledný trailer filmu Rogue One: A Star Wars Story

NETKY.SK • 26 November 2016, 14:43 • 2 min
VIDEO Zverejnili posledný trailer filmu Rogue One: A Star Wars Story

BRATISLAVA - Tvorcovia nového filmu zo sveta Hviezdnych vojen s názvom Rogue One: A Star Wars Story zverejnili jeho posledný oficiálny trailer.

slovakia

left justify in out

Vo viac ako minútovej novinke, ktorá ponúka aj ukážky akčných scén, sa objavili napríklad Felicity Jones, Diego Luna, Donnie Yen a ďalší.


Rogue One: A Star Wars Story sa dostane do slovenských kín 15. decembra ako prvý z plánovaných samostatných filmov zo sveta Hviezdnych vojen. Jeho príbeh sa bude odohrávať pred udalosťami pôvodnej trilógie, ktorej prvý diel uviedli do kín v roku 1977.


O réžiu filmu sa postaral Gareth Edwards. V dobrodružnom sci-fi sa objavia aj Mads Mikkelsen, Forest Whitaker, Alan Tudyk, Ben Mendelsohn, Riz Ahmed, Warwick Davis či Genevieve O'Reilly. V novinke sa ukáže aj jedna z najznámejších postáv celej filmovej ságy, Darth Vader. Tomu svoj hlas už tradične prepožičal americký herec James Earl Jones.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona