VIDEO Zverejnili oficiálny trailer komédie Sandy Wexler

NETKY.SK • 17 Február 2017, 13:48 • 2 min
VIDEO Zverejnili oficiálny trailer komédie Sandy Wexler

BRATISLAVA - Americká spoločnosť Netflix zverejnila oficiálny trailer komédie Sandy Wexler.

slovakia

left justify in out

Takmer dvojminútová ukážka predstavuje titulného hrdinu, svojského manažéra talentov v podaní Adama Sandlera, ktorý v roku 1994 v zábavnom parku objaví nádejnú speváčku a pomáha jej rozbehnúť kariéru.

 

Video je zároveň doplnené o rozhovory s Chrisom Rockom, Conanom O'Brienom, Juddom Apatowom, Pennom Jilletteom, Danom Carveym a Davidom Spadeom, ktorí sa podelili o svoje skúsenosti so spomínaným Sandym Waxlerom. V klipe možno vidieť aj Paulyho Shorea, Richarda Lewisa, Paula Rodrigueza, rappera Vanillu Icea a Dariusa Ruckera.


Spomínanú speváčku Courtney Clark, do ktorej sa Wexler neskôr zamiluje, stvárni Jennifer Hudson. V titule sa tiež predstavia Kevin James, Terry Crews, Rob Schneider, Colin Quinn, Nick Swardson, Lamorne Morris, Arsenio Hall, Jane Seymour, Carl Weathers či Jamie Gray Hyder. Netflix komédiu premiérovo uvedie 14. apríla.





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies