VIDEO Zverejnili oficiálny trailer animovaného filmu Moana

NETKY.SK • 16 September 2016, 14:59 • 2 min
VIDEO Zverejnili oficiálny trailer animovaného filmu Moana

BRATISLAVA - Americká spoločnosť Walt Disney Animation Studios zverejnila prostredníctvom služby YouTube oficiálny trailer očakávanej animovanej dobrodružnej komédie Moana.

slovakia

left justify in out

Dvaapolminútová ukážka predstavuje titulnú hrdinku, obyvateľku prastarej Oceánie, ktorá sa vydá nájsť poloboha Mauiho, aby jej pomohol zachrániť jej ľud. On jej prosbu najprv odmieta, ale nakoniec sa spriatelia a spolu podniknú cestu k tajomnému ostrovu, počas ktorej sa budú musieť popasovať s istým nebezpečím.

 

Mauimu, ktorý je súčasťou oceánskej mytológie, prepožičal hlas americký herec a wrestler Dwayne Johnson, odvážnej Moane zase Auli’i Cravalho. Okrem nich animované postavičky narozprávali napríklad Alan Tudyk, Jemaine Clement, Temuera Morrison či Nicole Scherzinger. Na hudbe k snímke pracovali samojský spevák Opetaia Foa’i a americkí skladatelia Lin-Manuel Miranda a Mark Mancina. Druhý menovaný zložil piesne aj pre film Leví kráľ (1994).

 

Režisérmi novinky sú Ron Clements a John Musker, ktorí stáli za titulmi ako Malá morská víla (1989), Aladin (1992) či Princezná a žaba (2009). Slovenská distribučná premiéra Moany je naplánovaná na 1. decembra.

 

 





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies