VIDEO Zverejnili FOTO z miesta prepadnutia Kim Kardashian

NETKY.SK • 20 Február 2017, 09:14 • 2 min
VIDEO Zverejnili FOTO z miesta prepadnutia Kim Kardashian

PARÍŽ - Francúzska televízia TF1 zverejnila fotografie z miesta prepadnutia americkej televíznej celebrity Kim Kardashian West. Na snímkach sú zábery z izby, v ktorej sa incident odohral, lepiacej pásky či plastových pút. Tie lupiči použili, aby 36-ročnú manželku rappera Kanyeho Westa zviazali. Televízia okrem toho ukázala aj zábery údajný lupičov z bezpečnostných kamier.

slovakia

left justify in out

 

 

K spomínanému prepadnutiu došlo 3. októbra v luxusnej súkromnej rezidencii v centre Paríža. Podľa dostupných informácií do apartmánu Kardashian West vošli maskovaní lupiči prezlečení za policajtov a namierili na ňu zbraň. Zviazali ju a nechali v kúpeľni, no fyzicky jej neublížili. Z apartmánu jej zmizli šperky v približnej hodnote desať miliónov eur. Francúzska polícia začiatkom januára zatkla celkovo sedemnásť podozrivých, z ktorých desať následne prokuratúra obvinila. Ako vo svojej výpovedi uviedol údajný vodca skupiny lupičov Aomar Ait Khedache, dané šperky, až na zásnubný prsteň v hodnote zhruba 3,74 milióna eur, roztavili a predali. Kardashian West na začiatku februára vycestovala do New Yorku, kde vypovedala pred francúzskym sudcom.

 

Kimberly Kardashian West je známa vďaka reality show Kardashianky a ich rodina (2007) a tiež erotickej videonahrávke, ktorú s ňou v roku 2003 nakrútil bývalý priateľ Ray J. Milionárka, ktorá v roku 2007 pózovala pre Playboy, vlastní so sestrami Khloé a Kourtney niekoľko značiek oblečenia. Pod svojím menom predáva parfumy a zahrala si tiež v niekoľkých filmoch a seriáloch. Spomínaný West, s ktorým sa zosobášila v roku 2014, je už jej tretím manželom. S rapperom má dve deti - dcéru North a syna Sainta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies