VIDEO Zverejnili ďalší trailer filmu Strážcovia galaxie 2

NETKY.SK • 1 Marec 2017, 14:53 • 2 min
VIDEO Zverejnili ďalší trailer filmu Strážcovia galaxie 2

LOS ANGELES - Tvorcovia snímky Strážcovia galaxie 2 ponúkli jej ďalší trailer. Chris Pratt, ktorý vo filme stvárňuje Petra Quilla známeho aj ako Star-Lord, ukážku predstavil v televíznej relácii Jimmy Kimmel Live. Novinka, ktorá je pokračovaním titulu Strážcovia Galaxie (2014) inšpirovaného komiksami z dielne spoločnosti Marvel, sa dostane do slovenských kín 4. mája.

slovakia

left justify in out

V takmer dvaapolminútovom klipe plnom akčných scén možno vidieť napríklad spomínaného Pratta, Zoe Saldanu stvárňujúcu Gamoru, Davea Bautistu ako Draxa, Michaela Rookera ako Yondua, Pom Klementieff ako Mantis či Karen Gillan ako Nebulu. Bradley Cooper a Vin Diesel opäť prepožičali hlasy Rocketovi a Grootovi. V ukážke sa po prvý raz predstavil aj Kurt Russell, ktorý si zahral otca Petra Quilla. Okrem spomínaných hercov a herečiek sa diváci a diváčky môžu tešiť aj na Chrisa Sullivana, Elizabeth Debicki či Tommyho Flanagana. Na réžii a scenári snímky pracoval James Gunn, ktorý nakrútil aj prvých Strážcov Galaxie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies