VIDEO Zúfalý Dan Bilzerian prvýkrát pocítil váhu svojho majetku a poriadne sa natrápil

NETKY.SK • 27 Jún 2017, 11:12 • 2 min
VIDEO Zúfalý Dan Bilzerian prvýkrát pocítil váhu svojho majetku a poriadne sa natrápil

MALIBU – Dan Bilzerian, ktorý sa neskromne chvastá svojim majetkom v obkľúčení krásnych žien, nedávno zažil aj druhú stránku života, keď všetko nejde tak ľahko.

slovakia

left justify in out

Kúpiť si síce môže všetko ale fyzikálne zákony nezmení. Dan sa dostal do problémov, keď jeho vodný skúter zapadol v piesku. Zúfalo pobehoval okolo neho z každej strany, tlačil a tlačil ale do vody ho nedostal.

 

Jeho kamarát ho pri tom z diaľky natáčal, aby svetu ukázal, že aj zbohatlíckemu Danovi sa niekedy nedarí.

 

Youtuber Polk: Dan Bilzerian je klamár a mizerný hráč pokru, odkiaľ má všetky milióny?

 

Sarkastický kamarát na Instagrame vysvetlil, že sa s Danom chystali na rybačku, no zistili, že jeho skúter sa akosi zasekol.

 

 

posting this just so u know not every day me and my best bud @danbilzerian have together is perfect. we took dan’s jetski out this morning to do what we call a “Malibu Fishing Trip”- its where we launch dan’s jetski in malibu then ride all the way down to the dockside Hooters near the port of long beach (long way i know but were going fast as shit obviously) once we get to hooters, dan does a ton of donuts and flexes until a bunch of the waitresses run out and try swimming towards dan lmao! then dan calls a couple uber XL’s to take the hooters waitresses back to his place and we try to race the ubers back to malibu hahaha. once we get to dan’s crib you know whats going down (sex, lots of it, dan banging the ‘catch of the day’ lmfao) but anywho, we got to malibu and dan started having some trouble launching the jetski, total bummer. I tried to help but he got super agitated. hes been taking alex jones’ supplements and i think they’ve been making him a little on edge. He told me basically to go wait up here at Nobu until he gets it launched so here i am sucking down a couple mai tai’s feeling a little dejected tbh. just posting this for anyone who thinks dan never struggles- i know it all looks like fun and games but dan had to overcome tons of obstacles just like this to get to where he is. hopefully he gets it in the water soon so we can do some ‘fishing’

Príspevok, ktorý zdieľa Jack Wagner (@versace_tamagotchi),

 

„Chcel som mu pomôcť ale bol veľmi podráždený a poslal na čakať sem na Nobu, kým ho on dostane do vody. Cítim sa trochu skľúčene, aby som bol úprimný,“ napísal k videu Jack Wagner.

 

"Zverejňujem to jednoducho pre každého, kto si myslí, že Dan sa nikdy s ničím netrápi. Viem, že to všetko (jeho život) vyzerá ako zábava a hra ale v skutočnosti musel prekonať veľa prekážok, aby sa dostal tam, kde je. Dúfam, že ho čoskoro dostane do vody a pôjdeme loviť ryby," vysvelil svoj na prvý pohľad škodoradostný zámer.

 

 

The plan is to do a TV show on me running a weed dispensary open to the public in Vegas, been in meetings all week

Príspevok, ktorý zdieľa Dan Bilzerian (@danbilzerian),

 

 

Barnacle

Príspevok, ktorý zdieľa Dan Bilzerian (@danbilzerian),

 

 

It's #internationalwomensday be thankful

Príspevok, ktorý zdieľa Dan Bilzerian (@danbilzerian),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies