VIDEO Zrútil sa trojposchodový dom. Neuveríte, kto to spôsobil

NETKY.SK • 18 Apríl 2018, 18:08 • 2 min
VIDEO Zrútil sa trojposchodový dom. Neuveríte, kto to spôsobil

ÁGRA - Indické mesto Ágra v štáte Uttarpradéš má problémy s premnoženými krysami. Tie sa nedávno usadili v základoch jednej z tamojších budov a zničili ju tak, že sa dom v nedeľu zrútil. Obývala ho deväťčlenná rodina, ktorá si všimla, že sa dom rúca a radšej ho opustila, napísal denník Times of India.

slovakia

left justify in out

Krysy v meste vždy predstavovali veľký problém. V posledných rokoch sa však premnožili tak, že vytvorenými norami totálne zdemolovali tamojšiu infraštruktúru, vrátane potrubia a základov niekoľkých budov, píše server novinky.cz.

 

Po rozsiahlych dažďoch v posledných dňoch sa diery v základoch jedného z tamojších domov naplnili vodou a budova spadla.

 

"Môj dom bol zničený za pár sekúnd. Spoločne s rodinou sme unikli len o vlások. Skúsili sme všetko, aby sme sa krýs zbavili a zastavili tak ničenie domu, nič však nefungovalo. Vedeli sme, že to začína byť vážne, lebo v sobotu praskali steny. Nečakali sme však, že by dom mohol spadnúť," povedal majiteľ domu Sudhir Kumar Verma.

 

"Aj keď bol zrútený dom starý, je pravdou, že niektoré časti mesta majú s hlodavcami veľký problém. Stretnem sa s členmi mestskej rady a príslušnými úradníkmi a skúsime spoločne vymyslieť vhodné riešenie," prisľúbil starosta mesta  Naveen Jain.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies