VIDEO Žralok chlapcovi odhryzol penis a časť stehna!

NETKY.SK • 5 Jún 2018, 06:00 • 2 min
VIDEO Žralok chlapcovi odhryzol penis a časť stehna!

Mladý chlapec prišiel o to „najvzácnejšie“, žralok mu odhryzol jeho mužstvo a časť stehna. K nešťastiu prišlo v Brazílii na pláži Piedade, ktorá je známa útokmi žralokov a pre ľudí tam platí výstraha.

slovakia

left justify in out

Jose Ernestor da Silva údajne plával v mori spolu s bratom a ďalšími kamarátmi, keď ho žralok napadol. Informoval o tom Mirror.

 

Len 18-ročný muž po útoku prišiel o penis a časť stehna. Našťastie ho žralok nezabil. Jose bol v kritickom stave prevezený do nemocnice. Okrem samotného útoku utrpel ešte dva menšie infarkty.

 

 

Chlapec bol okamžite operovaný a v súčasnosti je v stabilizovanom stave.

 

img

 

Elisangela dos Anjos, mama napadnutého chlapca je otrasená. O nešťastí sa dozvedela, po tom ako jej zavolal jej druhý syn. "Išli tam tajne, myslela som si, že sa hrajú niekde okolo domu v bezpečí. Keď mi povedal, čo sa stalo, takmer som sa zbláznila. Všetci susedia ma počuli kričať," povedala pre Mirror Elisangela.

 

Útoky žralokov sú zriedkavé, avšak zranenia bývajú veľmi fatálne.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies