VIDEO Zo správania tohto psíka puká srdce

NETKY.SK • 4 Február 2016, 15:32 • 2 min
VIDEO Zo správania tohto psíka puká srdce

BRATISLAVA - Tak ako človek, aj zviera vie dať najavo svoje pocity.

slovakia

left justify in out

Keď je človek štastný, tak sa smeje, keď je smutný tak plače. Psík keď je šťastný vrtí chvostom a šteká. Táto fenka zrejme šťastná nie je. Psíka menom Care majiteľ pravdepodobne týral a to poriadne.


Vyzerá to tak, že na ľudí zanevrela a ani sa len na človeka nedokáže pozrieť. Fenka Cara bola odchytená zvieracími záchranármi v Írsku. Cara len sedela a pozerala sa do rohu. Veterinár dospel k záveru, že "v tomto prípade má psík poriadnu traumu a bojí sa čo i len otočiť", píše portál dailymail.

 

 

Záchranári sa obávajú, že Cara trpela roky zneužívaním. Aj keď chrty, nie sú vždy otvorené lásky plným dotykom, občas majú radi ak sa človek s nimi pomazná.


Toto video, v ktorom Cara pozerá do steny, bolo zverejnené ešte v júli 2015. Podľa posledných správ sa stav fenky zlepšuje. Cara našla domov.  Príbeh má štastný koniec. Z útulku si ju zobrali Michael a Theresa McGrathovci a ukázali druhé video, kde je psík opäť šťastný. Nebojí sa ani kontaktu s ľuďmi a ani s cudzími zvieratami. 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies