VIDEO Známy kanadský rapper prišiel tragicky o život: Spadol z lietadla

NETKY.SK • 26 Október 2018, 12:35 • 2 min
VIDEO Známy kanadský rapper prišiel tragicky o život: Spadol z lietadla

Natáčanie nového hudobného klipu dopadlo pre obľúbeného mladého rappera z Kanady fatálne.

slovakia

left justify in out

Kanadský raper Jon James McMurray bol bývalým profesionálnym lyžiarom, no po tom, ako sa zranil, musel so športom skončiť. Ďalší zmysel života po úraze našiel práve v hudbe, kde zakrátko prerazil a stal sa vo svojej krajine fenoménom. Bolo tomu tak práve preto, že McMurray bol vždy tak trochu „kamikadze“.

 

 

Jeho videoklipy spájali hudbu s hranými kaskadérskymi kúskami, z ktorých mnohé boli naozaj nebezpečné. Avšak 34-ročný hudobník svoje kreácie vždy plánoval dlho dopredu tak, aby za žiadnych okolností nemohlo dôjsť k nehode. Napriek tomu posledné natáčanie skončilo jeho smrťou.

 

McMurray mal rapovať na krídle lietadla počas letu. Niečo však nešlo presne podľa plánu a muž sa zošmykol a ostal visieť na krídle. Keď sa pustil, aby padákom zoskočil na zem, boli už príliš nízko a padák sa nestihol otvoriť. Rapper tvrdo dopadol no zem, kde na mieste skonal.

 

 

„Bol to neuveriteľne fascinujúci človek, ktorý sa vždy usmieval a inšpiroval okolie svojou hudbou a životným posolstvom,“ spomínajú na neho blízki.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies