VIDEO Zlý Santa rozplakal obézne dieťa, na sviatky mu naordinoval diétu

NETKY.SK • 8 December 2016, 19:02 • 2 min
VIDEO Zlý Santa rozplakal obézne dieťa, na sviatky mu naordinoval diétu

SEVERNÁ KALIFORNIA – Blíži sa čas Vianoc a deti po celom svete si od Ježiška alebo Santa Clausa želajú hromady darčekov. Zvykom býva aj stretnutie so „živým Santom“, ktorý má byť pre deti veľkým zážitkom.

slovakia

left justify in out

Anthony Mays (9) zo Severnej Kalifornie odišiel po návšteve Santa so slzami v očiach. Jeho stravovacie návyky sú totiž žalostné a preto trpí obezitou. Po tom ako Santa vypočul jeho vianočné priania, poradil mu, aby zo svojho jedálnička vynechal hamburgery a hranolky, ktoré sú veľmi kalorické.

 

Dobrá vôľa o jeho zdravie sa ale nestretla s pochopením, ba naopak, zožal veľkú kritiku. Dieťa s plačom utieklo a jeho matka sa veľmi nahnevala.

 

"Keď som skončil povedal, že mám prestať jesť hamburgery a hranolky. Cítil som sa hrozne ponížený. Plakal som až do večera, kým som nezaspal,“ povedal Anthony.

 

„Nie je možné takto urážať 9-ročné dieťa,“ pohoršovala sa matka Ashley. „Ľutovala som, že sme tam prišli a priala som si, aby sa to nikdy nestalo,“ dodala.

 

 

Santa sa potom Anthonymu ospravedlnil, no on si myslí, že to nebolo úprimné. "Dúfam, že ho vyhodia a žiadne dieťa už takto nezarmúti,“ povedala Ashley.

 

Bez ohľadu na incident, obezita je vážny problém dnešných detí a rodičovská láska neznamená tento nebezpečný stav prehliadať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies