VIDEO Zlodeji si vybrali nesprávnu obeť, pán domáci ich spacifikoval mačetou

NETKY.SK • 19 Jún 2017, 19:55 • 2 min
VIDEO Zlodeji si vybrali nesprávnu obeť, pán domáci ich spacifikoval mačetou

FLORIDA – Čo by ste robili, keby vám domov vtrhli traja ozbrojení muži? Väčšina ľudí by prepadla panike, snažila sa ukryť a modlila by sa o život. Jeden muž z Floridy však ukázal nevídanú odvahu.

slovakia

left justify in out

Banda zlodejov, ktorá úradovala na Floride, sa poriadne popálila, keď si vybrala „nesprávnu“ obeť. Do domu vošli traja muži, jeden s páčidlom, druhý s brokovnicou a tretí s mačetou. Znie to ako začiatok nejakého vtipu, že?

 

Ďalší dvaja lupiči čakali vonku, kým ich kolegovia pozbierajú vzácnosti. Zlodeji však narazili na pána domáceho, ktorý sa nezľakol ani brokovnice a rozbehol sa proti útočníkom so vztýčenou mačetou.

 

Nielenže nič neukoristili, obyčajný občan jedného z nich dokonca odzbrojil a neskôr ich dolapila aj polícia. Internetový svet sa na nich smeje ako na najhorších lupičoch všetkých čias.

 

 

Alen Beltran Vazquez, Ronier Jaurgui-Lorente, Angel Cabrera-Basulto, Jorge Valido-Leyva a Roberto Salcedo-Balanza sú obvinení z ozbrojenej lúpeže a ohrozovania. Teraz sedia vo väzení a čakajú na rozhodnutie súdu o výške ich trestu.

 

Statočne sa zachoval aj syn nemenovaného muža, ktorý sa zlodejom postavil s hokejkou, zatiaľ čo mama kľačala pod stolom a volala políciu. Informáciu priniesol web TheLadbible.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies