VIDEO Zlodeji drasticky ukradli psy spred domu, každý rok ich v Číne zjedia desiatky miliónov

NETKY.SK • 11 Jún 2016, 12:58 • 2 min
VIDEO Zlodeji drasticky ukradli psy spred domu, každý rok ich v Číne zjedia desiatky miliónov

NANNING – Bezpečnostná kamera zachytala drastické zábery, ako dvaja muži v Číne kradnú psov priamo zo súkromného dvora.

slovakia

left justify in out

Na videu vidno, ako psy spozorneli, keď pred bránou domu zastavila dodávka, z ktorej vystúpili dvaja muži. Zlodeji potom preskočili plot a začali sa plížiť k psom, ktorí bezbranne cúvali.

 

Páchatelia im rýchlo okolo hlavy uviazali povraz a ťahali ich k bráne. Keď zistili, že je zamknutá, preskočili plot naspäť na ulicu, odkiaľ za hlavy potom ťahali aj psy. Tie sebou od bolesti šklbali a snažili sa vyslobodiť, no nič im nepomohlo.

 

Celý proces trval asi 30 sekúnd. Polícia sa domnieva, že muži mohli byť súčasťou gangu, ktorý pôsobí v čínskych provinciách Jiangsu a Anhui.

 

Zvieratá ukradli iba dva týždne pred psím festivalom Yulin, ktorý sa koná na oslavu letného slnovratu. Počas tohto festivalu ubijú na smrť okolo 10 000 psov, ktoré následne predávajú ako jedlo.

 

Humane Society International hlási, že každoročne príde o život dokopy okolo 30 miliónov psov v celej Ázii, z toho 10 až 20 miliónov v Číne.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies