VIDEO Zlatý retríver sa narodil s dvoma ňufáčikmi

NETKY.SK • 6 Október 2017, 16:39 • 2 min
VIDEO Zlatý retríver sa narodil s dvoma ňufáčikmi

Hovorí sa, že dve hlavy viac vedia ale čo s dvoma ňufákmi? Zlatý retríver sa pre svoj jedinečný vzhľad dostal do milujúcej rodiny a teší sa z veľkej pozornosti.

slovakia

left justify in out

Retríver menom Wallis žije v rodine na farme v britskom meste Poole. Krásne šteniatko si adoptovala Lana Culleyová (21) v marci minulého roka. "Vybrali sme si Wallisa, kvôli jeho nosom. Je rozkošný a vedeli sme, že široko ďaleko nie je žiaden podobný zlatý retríver,“ povedala Lana. 

 

Odvtedy Wallis žije na farme so svojim psím kamarátom Sunnym, ktorého rodina vlastnila ešte skôr. „Je to neoddeliteľná dvojica. Často chodia po farme spolu a užívajú si prechádzky či plávanie v jazerách,“ dodala.

 

Unikátny tvar nosa vznikol vrodeným rozštiepením. Wallis je okrem dvojitého ňufáku úplne normálny pes a majitelia by ho za nič na svete nevymenili. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies