VIDEO Zlatan Ibrahimović hviezdou novej marketingovej kampane pre Volvo V90

NETKY.SK • 26 Máj 2016, 09:28 • 2 min
VIDEO Zlatan Ibrahimović hviezdou novej marketingovej kampane pre Volvo V90

BRATISLAVA - Spoločnosť Volvo Cars sa chystá spustiť novú marketingovú kampaň pre model V90, v ktorej bude účinkovať švédska futbalová hviezda Zlatan Ibrahimović.

slovakia

left justify in out

Novej kampani, ktorá sa po prvý raz odvysiela 30. mája, predchádzali dohady o ďalšej spolupráci medzi bývalým útočníkom francúzskeho futbalového klubu Paris Saint-Germain FC a švédskym výrobcom luxusných automobilov.

 

„Kampaň je oslavou nezávislej mysle, oslavou moci, ktorá spočíva v schopnosti uvažovať inak. Zlatanova cesta a cesta spoločnosti Volvo má veľa spoločného. Nedostali by sme sa tam, kde sme dnes, keby sme robili to, čo robí každý,“ hovorí Anders Gustafsson, hlavný viceprezident spoločnosti Volvo Car Group pre Európu, Blízky východ a Afriku.

 

 

Automobilka Volvo Cars a Zlatan Ibrahimović spolupracovali už na pamätnej marketingovej kampani v roku 2014, v ktorej tajomstvom zahalený futbalista odrieka slová švédskej hymny a loví v odľahlých švédskych lesoch.

 

Nové Volvo V90 je na trhu od začiatku tohto roka a od samého začiatku zbiera pozitívne ohlasy médií z celého sveta. Vychádza z nespochybniteľnej tradície spoločnosti Volvo Cars v segmente vozidiel kombi, ktorá sa začala pred viac ako 60 rokmi s modelom Volvo Duett. Nové Volvo V90 predstavuje jednoznačný krok vpred v oblasti luxusných vozidiel kombi z hľadiska estetiky, materiálov i povrchovej úpravy a súčasne napĺňa maximálne praktický charakter pravého kombi.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona