VIDEO Zlá správa: Marián Hossa zrejme nebude hrať ani v nasledujúcej sezóne

NETKY.SK • 10 Apríl 2018, 06:47 • 2 min
VIDEO Zlá správa: Marián Hossa zrejme nebude hrať ani v nasledujúcej sezóne

CHICAGO - Slovenský hokejista Marián Hossa, ktorý musel pre zdravotné problémy nečakane prerušiť kariéru, sa zrejme nevráti na ľad zámorskej NHL ani v nadchádzajúcej sezóne. Informuje o tom web cbssports.com.

slovakia

left justify in out

"Nie sú žiadne náznaky, podľa ktorých by Hossa mal hrať v nasledujúcom ročníku, čo nie je dobré znamenie pre jeho prípadný návrat," uviedol Stan Bowman, generálny manažér Chicaga Blackhawks, s ktorým má rodák zo Starej Ľubovne stále platný kontrakt.

Tridsaťdeväťročný krídelník je s Chicagom zmluvne viazaný do konca sezóny 2020/2021. V prípade, že niekdajší hráč Detroitu, Pittsburghu, Atlanty či Ottawy Hossa už nebude pokračovať v kariére, tak ju ukončí s 525 gólmi a 609 asistenciami v 1309 zápasoch NHL na svojom konte.

 

Chicago sa v tejto sezóne bez Mariána Hossu neprebojovalo do play-off. A nebolo to iba kvôli chýbajúcim gólom slovenského útočníka, lebo jeho najväčšia sila pre tím bola v jeho komplexnosti. Pozrite si jeho góly v predchádzajúcej sezóne 2016/17.

 



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona