VIDEO Živému Kenovi sa po 60 plastikách rozpadáva nos a vypadávajú zuby

NETKY.SK • 22 September 2017, 16:39 • 2 min
VIDEO Živému Kenovi sa po 60 plastikách rozpadáva nos a vypadávajú zuby

BRAZÍLIA - Rodrigo Alves venoval posledných niekoľko rokov svojho života, aby vyzeral ako ľudská bábika. On je hrdý na jeho vzhľad, ale priznáva, že väčšina jeho tela je umelo vytvorená, takže niekedy ho telo sklame Naposledy to boli jeho nové keramické zuby.

slovakia

left justify in out

60 plastických operácií a viac ako sto kozmetických procedúr. Ken Rodrigo Alves má za sebou toho viac než dosť. Tridsaťštyriročný muž z Brazílie bol dlho nešťastný s tým, ako vyzerá, a myslí si, že konečne vidí to, čo vždy chcel vidieť v zrkadle. Existujúci účet na jeho premenu sa vyšplhal na sumu okolo 600 000 dolárov a je to ešte ďaleko od nejakej konečnej sumy.

 

Neprestane to po toľkých plastických operáciách, ostatné, ktoré plánuje sú taktiež nevyhnutné. "Byť živým Kenom nie je ľahké. Vyžaduje si to neustálu údržbu a zlepšovanie. Niektoré časti sa zrútia a klesajú, takže sú potrebné ďalšie operácie“, pripúšťa Rodrigo.

 

Nedávno navštívil špeciálnu kliniku, keď sa ráno zobudil a zuby ležali na jeho vankúši. Prial si ich mať veľké a keramické a oni sa zlomili v tom týždni. "Mali sme veľkú párty a pravdepodobne som pil príliš veľa. V noci som mal nočnú moru a pravdepodobne som zatínal zuby tak zle, že sa zlomili", hovorí. Na vankúši ráno našiel tri rozbité biele kúsky porcelánu. Ale má svojho zubára na špecializovanej klinike a je dokonalý.

 

Jeho posadnutosť zašla tak ďaleko, že už hovorí, že nikdy nechce starnúť. "Nikdy nezostanem starý, s dnešnou vyspelou kozmetickou starostlivosťou a kmeňovými bunkami, nikdy nebudem mať starosti o svoj vzhľad. Starý muž vyzerá dnes, len ak chce," dodáva Rodrigo s dôverou.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona