VIDEO Žiarski policajti hitom internetu: Svojím manévrom spôsobili reťazovú nehodu

NETKY.SK • 9 Január 2016, 16:35 • 2 min
VIDEO Žiarski policajti hitom internetu: Svojím manévrom spôsobili reťazovú nehodu

ŽIAR NAD HRONOM – Na Facebooku sa objavilo video, ktoré sa po internete šíri rýchlosťou svetla. Na ňom spravili policajti v Žiari nad Hronom veľmi nebezpečný manéver.

slovakia

left justify in out

Video natočilo auto, ktoré sa nachádzalo v tesnej blízkosti policajtov, ktorí sa snažia otočiť za vozidlom, ktorému nesvietili svetlá.

 

Ich manéver bol však veľmi nebezpečný a zaskočili Mercedes, ktorý sa nachádzal hneď za nimi. Policajti nezapli majáky, pribrzdili a prešli k okraju vozovky. Vozidlo za nimi sa ich snažilo obehnúť avšak policajti nešli odstaviť svoje auto na kraj vozovky, ale vyhodili smerovku doľava.

 

"Za to čo dnes vyprodukovali žiarski policajti, by sa nemuseli hanbiť ani scenáristi Kobry 11. Rozhodli sa totiž, že nás idú ochrániť pred vodičom, ktorý si za slnečného dňa zabudol zapnúť svetlá. No a spravili to tak nenápadne, že spôsobili dopravnú nehodu štyroch vozidiel. Žiadnemu vodičovi áut idúcich za nimi totiž nedali žiadnu šancu a ani len nenaznačili čo sa práve chystajú urobiť. Najskôr totiž zašli svojím služobným auto k pravému okraju vozovky a potom bez majákov sa rozhodli náhle otočiť v križovatke cez tri pruhy, vrátane odbočovacieho, do protismeru," píše sa na facebookovej stránke Žiarski motoristi.

 

Mercedes, ktorý sa ich snažil obehnúť tento manéver nečakal, a narazil do nich zozadu.

 

Vozidlo, ktoré celé tento nebezpečný manéver natočilo stihlo pred Mercedesom zabrzdiť, avšak auto za ním už nie. A tak sa na ceste zrazili štyri autá.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies