VIDEO Žene sa pošťastilo byť jedinou pasažierkou veľkého lietadla, mohla tancovať v uličke

NETKY.SK • 7 December 2018, 06:00 • 2 min
VIDEO Žene sa pošťastilo byť jedinou pasažierkou veľkého lietadla, mohla tancovať v uličke

Zatiaľ čo väčšina ľudí cestuje napchanými lietadlami, Latsamy McAdoová z Miami prežila úplne opačnú situáciu. Na linke z Bangkoku na ostrov Koh Samui sa jej pošťastilo byť jedinou pasažierkou. Posádka jej vraj vďaka tomu dovolila počas cesty aj tancovať v uličke, píše The Independent.

slovakia

left justify in out

Akonáhle McAdoová nastúpila do lietadla a zavreli sa dvere, uvedomila si, že sa k nej už žiadny ďalší pasažier nepripojí. A to neletela žiadnym malým lietadlom, ale Airbusom A319, ktorý má kapacitu 160 cestujúcich. Svoj nevšedný zážitok neskôr zdieľala na Instagrame a twitteri, kde uviedla, že išlo o naozaj vzrušujúcu a zábavnú skúsenosť.

 

Ako jediná pasažierka zazrela žena privátne bezpečnostnú inštruktáž a posádka jej vraj dovolila počas letu aj tancovať v uličkách. Okrem toho mala počas hodinového letu možnosť neobmedzene konzumovať nápoje i jedlo. Mierne obavy mala vraj len počas pristátia, kedy sa lietadlo zmietalo v turbulenciách. "Bála som sa, že je to ako z filmu Nezvratný osud," naráža žena na kultový film, v ktorom skupina ľudí unikne pred leteckou katastrofou.

 

Rovnako úsmevný ako celý let bol aj výjav, kedy si išla na pás vyzdvihnúť svoju batožinu. Podobná situácia sa tento rok prihodila istej žene, ktorá v januári letela sama na linke z amerického Rochesteru do Washingtonu DC. A minulý rok iná žena letela až zo škótskeho Glasgow na Krétu a tiež bola jedinou cestujúcou na palube.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies