VIDEO Žena vyfackala svojho neverného priateľa, zatkla ju polícia

NETKY.SK • 9 Október 2013, 10:03 • 2 min
VIDEO Žena vyfackala svojho neverného priateľa, zatkla ju polícia

HONGKONG – Totálne poníženie zažil mladík Chui (23) z čínskeho mesta Hong Kong. Jeho priateľka Cheng (20) ho za údajnú neveru znemožnila priamo na ulici!

slovakia

left justify in out

Mladík na videu kľačí na ulici a jeho priateľka na neho kričí priamo pred ľuďmi. Lenže hysterická Cheng okrem kriku svojho priateľa aj poriadne vyťahala za vlasy a najmenej 14-krát ho vyfackala.

Mladíka po „nájazde“ jeho besnej priateľky odviezli do nemocnice a Cheng zatkla polícia. Okrem celého videa kuriózny jej aj dôvod, prečo sa Cheng takto zachovala.

Podľa britského serveru metro.co.uk si Chui pozval do bytu dievča, ktoré sa celý čas na videu prizerala ako Cheng facká svojho priateľa. Chui na dievča niekoľkokrát zakričal, aby niečo povedala, ale tá bola celý čas ticho. Asi vedela prečo...

Agresívna Cheng na videu kríčí na Chuia, aby nahlas povedal, že ona je jeho priateľka a už si nikdy nebude vodiť do bytu iné ženy.

Video sa okamžite stalo hitom internetu a za niekoľko dní nazbieralo skoro milión videní.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies