VIDEO Žena unikala pred policajtmi: Zrazil ju vlak, dvakrát!

NETKY.SK • 16 Október 2013, 10:22 • 2 min
VIDEO Žena unikala pred policajtmi: Zrazil ju vlak, dvakrát!

SALT LAKE CITY – Keď vás zrazí vlak, je to nešťastie. Keď vás zrazia dva vlaky za sebou musí to byť osud. Tomu svojmu neunikla istá žena (29) z amerického štátu Utah.

slovakia

left justify in out

Príslušníci policajného zboru z mestečka Woods Cross dostali hlásenie, že podnapitá žena odmieta opustiť cudzí dom. Keď však počula policajné sirény, sadla do svojho auta značky Mercedes a začala sa naháňačka. Netrvala však dlho, pretože žena narazila na železničnom priecestí do idúceho vlak. Keď policajti chceli vytiahnuť ženu zo zdemolovaného auta, z druhej strany sa prirútil ďalší vlak, ktorý zobral auto zo sebou.

Napriek tom, že auto zostalo totálne zdemolované, žena mala obrovské šťastie. Z celého nešťastia vyviazla iba so zlomenou rukou. „Auto bolo zničené na nepoznanie, takže žena mala v tomto prípade veľké šťastie,“ povedal detektív David Osoro z policajnej stanice Woods Cross.

Podľa svedkov celej udalosti bola žena pod vplyvom alkoholu, ale polícia zatiaľ nedostala výsledky krvných testov. Zatiaľ ju obvinili z obmedzovania osobnej slobody a z nebezpečnej jazdy.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona