VIDEO Žena skopla dievčinu pod prichádzajúcu súpravu metra

NETKY.SK • 16 December 2017, 10:31 • 2 min
VIDEO Žena skopla dievčinu pod prichádzajúcu súpravu metra

K extrémne chladnokrvnej vražde došlo v rumunskom metre. Prečo? To nikto nevie. Žena (36) v Bukurešti znenazdajky skopla z nástupišťa mladú dievčinu pod prichádzajúcu súpravu metra († 25). A postarala sa o to, aby neprežila. Informoval o tom Blesk.cz.

slovakia

left justify in out

Na dievča zaútočila zozadu, takže sa nemohla ani brániť. Keď obeť spadla do koľajiska a snažila sa vyliezť späť, ukázala vrahyňa svoju krutosť. Kopla ju znovu a to priamo do hlavy, aby sa nemohla zachrániť.

 

Vodič prichádzajúcej súpravy už nezvládol včas zastaviť. Polícia po incidente zverejnila desivé video, ktoré vraždu zachytilo, aby varovala všetkých občanov. "Aby sme zabránili podobnej udalosti, nariadila štátna polícia strážnikom, aby strážili všetky stanice," vyhlásil policajný hovorca.
 

Strážcovia zákona po vražde dopadli podozrivú. Tá však podľa všetkého nespolupracuje a odmieta vypovedať. "Žiadame všetkých, ktorí môžu o tejto osobe poskytnúť informácie, aby sa nám ozvali," dodal policajný hovorca.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies