VIDEO Žena si v reštaurácii objednala rybu: Pri pohľade na tanier sa jej však dvihol žalúdok!

NETKY.SK • 6 August 2018, 13:30 • 2 min
VIDEO Žena si v reštaurácii objednala rybu: Pri pohľade na tanier sa jej však dvihol žalúdok!

Po vzhliadnutí tohto videa vás prejde chuť do jedla.

slovakia

left justify in out

Jim Guinee z Middletownu v New Jersey pozval svoju priateľku do reštaurácie na večeru. Užívali si príjemný večer pri dobrom jedle až do momentu, kedy si žena vo svojej, už takmer zjedenej, porcii nevšimla nejaký podozrivý pohyb. Keď sa pozrela bližšie, zamrazilo ju.

 

V jej treske sa totiž nachádzal parazitický červ, ktorý zrejme po nedostatočnej tepelnej úprave ryby ostal nažive, vďaka čomu Američanka zažila poriadny šok. Jim pohotovo vytiahol mobilný telefón a ako dôkaz nepríjemný úkaz natočil na video a zdieľal na sociálnej sieti.

 

Samozrejme, na nepríjemnosť upozornili aj vedenie reštaurácie, ktoré im večeru vykompenzovalo a tresku okamžite prestalo v prevádzke podávať, avšak napriek všetkému mali na Jima a jeho priateľku ťažké srdce. Prekážalo im, že negatívnu reklamu o nich šírili verejne.

 

Odborníci z laboratória klinickej parazitológie pritom uviedli, že tento druh parazita môže byť pre človeka nebezpečný. Pokiaľ by niekto skonzumoval živého červa, prípadne jeho larvy, môže si privodiť nepríjemné zdravotné problémy, akými sú nevoľnosti, bolesti brucha, hnačky či dokonca krvácanie z tráviaceho traktu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona