VIDEO Žena si chcela vystreliť z muža, tak sa na rande vybrala úplne nahá: On si to však vôbec nevšimol!

NETKY.SK • 6 Marec 2018, 14:00 • 2 min
VIDEO Žena si chcela vystreliť z muža, tak sa na rande vybrala úplne nahá: On si to však vôbec nevšimol!

Tejto modelke zmysel pre humor rozhodne nechýba.

slovakia

left justify in out

Joy Jewellová je modelka, ktorá sa z času na čas rada s mužom stretne naslepo. Využíva na to mobilnú aplikáciu, prostredníctvom ktorej si takéto rande dohodne. Baví ju spoznávať ľudí a sledovať ich reakcie v nových situáciách. Má skrátka dobrodružnú povahu. Svoje posledné rande však ešte „vyšperkovala“. Prišla naň totiž úplne nahá!

 

Joy sa chcela stretnúť s mladým mužom, ktorý o sebe hovoril, že je komik. Rozhodla sa preto, že jeho zmysel pre humor preverí. Na ich spoločné stretnutie teda prišla nahá. Rozmýšľate nad tým, ako to mohla urobiť bez toho, aby tým spôsobila všeobecné pobúrenie? Jednoducho požiadala svoje priateľky, skúsené body painterky, aby jej oblečenie nakreslil. Potom ju vyslali na stretnutie, ktorého priebeh nenápadne zaznamenávali na video.

 

Do nákupného centra, kde sa s mladíkom mala stretnúť dorazila v podstate len v čižmách a bunde, ktorú jej galantný muž ešte pomáhal vyzliekať. Nič mu však nebolo podozrivé! Sadli si spolu k stolu, dali si kávu a následne sa prechádzali pomedzi obchody. Joy nepútala ani pozornosť okoloidúcich. K odhaleniu došlo až v momente, keď si jej tajomstvo všimla skupinka mladých dievčat a požiadali ju o fotografiu. Potom sa už musela so svojim žartíkom priznať aj nádejnému priateľovi. Ten to však zobral s nadhľadom a smiechom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies