VIDEO Žena si chcela skrátiť pochod, zostala visieť na moste!

NETKY.SK • 18 Október 2013, 11:30 • 2 min
VIDEO Žena si chcela skrátiť pochod, zostala visieť na moste!

FORT LAUDERDALE – Skrátiť si cestu sa niekedy nevypláca. Svoje o tom môže hovoriť istá 55-ročná Američanka, ktorá zostala visieť pol hodinu zakliesnená na moste v póze, ktorá pripomínala ukrižovanie Ježiša Krista.

slovakia

left justify in out

Obyvateľka floridského mesta Fort Lauderdale sa zúčastnila päťkilometrového pochodu  na podporu liečby rakoviny pŕs. Päť kilometrov jej bolo asi veľa a tak sa rozhodla, že si cestu skráti cez železničný most ponad rieku New River. Na nešťastie sa most začal dvíhať práve vtedy, keď na ňom bola aj ona.

Na moste visela asi pol hodinu. Škodoradostní účastníci pochodu si ženu fotili a natáčali. Jedn účastník pochodu vtipne opísal pózu v akej žena ostala zakliesnená: „Visela tam ako Ježiš Kristus.“ Škodoradostní účastníci ale žene aj pomohli, pretože keby tam neboli, nemal by jej kto zavolať pomoc.

Päťdesiatpäťročnú ženu dostali z mosta hasiči za pomoci rebríka. Okrem psychickej traumy neutrpela žena žiadne zranenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies