VIDEO Žena sa chcela pomstiť ex-priateľovi, podpálila nesprávne auto

NETKY.SK • 5 September 2016, 16:00 • 2 min
VIDEO Žena sa chcela pomstiť ex-priateľovi, podpálila nesprávne auto

FLORIDA – Útoky a ničenie majetku po ťažkom rozchode sú relatívne časté. Táto zúrivá žena chcela svojho bývalého priateľa kruto potrestať, no za obeť si vybrala nesprávne auto.

slovakia

left justify in out

Pouličné kamery na jednej z floridských ulíc zachytili ženu v šortkách a tričku, ako do štrbiny kufra Hondy strká kúsky papiera, ktoré neskôr podpálila a pokojne odišla.

 

Polícia po vyšetrení prípadu tvrdí, že žena identifikovaná ako 19-ročná Carmen Chamblee, si pre pomstu vybrala nesprávne auto. Vlastník poškodenej Hondy Thomas Jennings povedal, že nemá najmenšie tušenie, kto bola tá žena a určite nebola jeho bývalá priateľka.

 

Horiace auto si ako prvý všimol Jenningsov spolubývajúci. Najskôr sa auto snažili uhasiť vedrami vody, ale oheň bol už príliš veľký.

 

Mladú podpaľačku Carmen pristihli kamery pri čine aj na druhý deň pri inom vozidle. Polícii sa ju v sobotu ráno v blízkosti Clearwater na Floride podarilo zatknúť. Teraz má na krku obvinenie z druhého stupňa podpaľačstva.

 

Chamblee sa policajtom snažila svoje činy neúspešne obhájiť tým, že sa chcela pomstiť svojmu ex-priateľovi. To ju v očiach zákona nejak neospravedlnilo a čoskoro sa postaví pred súd.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies