VIDEO Žena s najväčším zadkom nosí 10XL nohavice: Som na seba hrdá!

NETKY.SK • 31 December 2013, 10:00 • 2 min
VIDEO Žena s najväčším zadkom nosí 10XL nohavice: Som na seba hrdá!

CHICAGO – Sarah Masseyová (33) sa pýši zvláštnym prvenstvom, na ktoré je obzvlášť hrdá. Má najväčší zadok na svete. Jej pozadie je široké 213 centimetrov.

slovakia

left justify in out

Matka dvoch detí Sarah Masseyová tvrdí, že svoje sebavedomie získala naspäť po tom, ako spravila sériu fotografií, ktoré boli zverejnené na internete.

Tridsaťtriročná Američanka, ktorá nosí nohavice veľkosti 10XL a jeden raz sa pod ňou zlomila záchodová misa pre americké média prezradila: „Každý deň niekto okomentoval tie fotografie. Raz to bolo zlé a raz dobré. Za svoje pozadie som sa hanbila, ale teraz už nie.“

Veľkosť jej pozadia je ovplyvnená aj genetikou. Podľa nej svoj zadok zdedila po svojej mame a nič s ním nenarobí. „Prešla som štádiom, kedy som si robila hlavu z toho, čo si ľudia o mne myslia. Teraz však chcem ukázať svetu, že som hrdá na to, kto som,“ prezradila Masseyová.

Rodáčka zo Chicaga minie mesačne na oblečenie okolo 500 eur. Jej gigantické pozadie má aj jednu nevýhodu – musí totiž cez dvere chodiť bokom.

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies