VIDEO Žena porodila na invalidnom vozíku: Zdravotné sestry si to nevšimli a ťahali vozík aj s dieťaťom na zemi ďalej!

NETKY.SK • 4 Február 2015, 11:16 • 2 min
VIDEO Žena porodila na invalidnom vozíku: Zdravotné sestry si to nevšimli a ťahali vozík aj s dieťaťom na zemi ďalej!

PEKING - Ženu v siedmom mesiaci tehotenstva priniesli do nemocnice v čínskom meste Luoyang po tom, čo jej vytiekla plodová voda.

slovakia

left justify in out

Nemocničné kamery zachytili hrozivé zábery ako ženu na invalidnom vozíku ťahajú zdravotné sestry, ktoré si nevšímnú, že z jej lona vypadne dieťa. Novorodenec narazí hlavou na zem, ale zdravotný personál nič nespozoruje.

 

Dráma vyvrcholí, keď sestry začnú ťahať vozík aj s dieťaťom, ktoré visí za pupočnú šnúru dolu hlavou. Personál si až po hodnej chvíli všimol stopy krvi na podlahe. Dieťa okamžite previezli na jednotku intenzívnej starostlivosti, ale už bolo neskoro. Dieťa zomrelo na vnútrolebečné krvácanie. Praskla mu cieva medzi lebkou a mozgom.

 

 

Hovorca nemocnice povedal, že najväčším pochybením bolo umiestnenie pacientky na invalidný vozík. Keby ženu umeistnili na lehátko mohli predísť obrovskej tragédii.

 

Rodina sa rozhodla žalovať nemocnicu. Zdrvený otec dieťa povedal: “Je to najhorší deň nášho života.”




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona