VIDEO Žena nevernému mužovi prichystala krutú pascu, takto ho strestala

NETKY.SK • 3 Marec 2016, 15:57 • 2 min
VIDEO Žena nevernému mužovi prichystala krutú pascu, takto ho strestala

BRATISLAVA - Žena sa spojila so svojou najlepšou kamarátkou, aby prichytila svojho neverného manžela a poriadne ho strestala. Celú akciu dokonca natočili aj na video.

slovakia

left justify in out

Neverník sa cez Facebook snažil dostať do postele najlepšiu priateľku svojej ženy, no jeho plány stroskotali. Cez facebookové konto kamarátky si s ním dohodla stretnutie pre erotický akt, jeho vlastná žena.

 

Tá v nepríjemnom videu uvádza, že manžel ju mal podviesť dokonca s dvoma ďalšími milenkami. Video bolo na YouTube nahraté s komentárom: "Špinavec, manžel mojej najlepšej kamarátky, sa so mnou chcel vyspať, tak sme sa ho rozhodli nachytať priamo na kamere, aby svet videl jeho odpornú prdel.“

 

Neverník natešene zaklope na dvere kamarátky, no otvorí mu jeho žena, a skôr ako stihne vstrebať prvotný šok, zasype ho nadávkami a otázkami. Prvé čo zdeseného manžela napadlo povedať je, že vedel o tom že tam bude. Tým si ale príliš nepomohol.

 

„Ako dlho ma podvádzaš? S kým ešte?“ pýta sa ho vo dverách. Manžel jej odpovie, že na tom vraj nezáleží. „Nezáleží?“ pýta sa šokovaná žena. „Ja som si ťa vzala, som matka tvojho dieťaťa!“ vysvetlí mu realitu.

 

Na otázku prečo chcel do postele dostať je najlepšiu kamarátku, neverník odpovedá: "Prečo nie?" Muž napokon priznal, že ju podvádzal aj keď bola tehotná.

 

Po množstve nadávok muža informuje o tom, že sa s ním rozvedie a že už nikdy neuvidí svojho syna.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies