VIDEO Žena nevedela zaparkovať, mladík sa rozhodol jej pomôcť: To však robiť nemal, dopadlo to katastrofou!

NETKY.SK • 1 August 2018, 10:20 • 2 min
VIDEO Žena nevedela zaparkovať, mladík sa rozhodol jej pomôcť: To však robiť nemal, dopadlo to katastrofou!

Mladý muž chcel pomôcť žene pri parkovaní, takmer skončil v nemocnici.

slovakia

left justify in out

Mnohí z nás už boli svedkami podobnej situácie. Úzke parkovacie miesto, neskúsený šofér či šoférka a zúfalá snaha zaparkovať. Nejeden pozorovateľ radšej vytiahne mobilný telefón a natočí si „vtipné“ video, ktorým sa následne popýši na sociálnej sieti, no sú aj takí, ktorým sa vystresovaného šoféra uľútostí a prídu mu na pomoc.

 

Podobne dobrosrdečný bol aj istý mladík, ktorý sa rozhodol byť nápomocný žene za volantom. Tá mala problém zacúvať na parkovacie miesto. Muž ju preto šikovne navigoval, avšak takmer na to doplatil svojím zdravím! Vodička bola zrejme už natoľko roztržitá, že vôbec neodhadla situáciu a na plynový pedál stupila silnejšie, než by bolo vhodné. Situáciu nezvládla a zacúvala priamo do svojho navigátora!

 

Mladého muža pritlačila k múru, chvalabohu, bolo to práve v rohu medzi dvoma stenami, čo mu pravdepodobne zachránilo „kožu“. Auto sa teda nedostalo až k nemu. Akoby zázrakom, nestalo sa mu nič, bol iba v poriadnom šoku.  Po tejto skúsenosti si už zrejme dobre rozmyslí, či sa niekomu postaví za auto.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona