VIDEO Žena nestihla ísť do nemocnice: Porodila v obývačke!

NETKY.SK • 12 Február 2016, 12:04 • 2 min
VIDEO Žena nestihla ísť do nemocnice: Porodila v obývačke!

LONDÝN - Fotografovi Martinovi Boycemu sa podarilo natočiť celý pôrod svojej snúbenice Holly Dawson, ktorá porodila dieťa priamo v ich obývačke.

slovakia

left justify in out

Pôvodne si chcel natočiť len prvé momenty, aby zachytil prípravy u nich doma a cestu do pôrodnice. No celá situácia sa zvrtla. Holly kľačala na zemi a predýchavala kontrakcie, keď si uvedomili, že do nemocnice už nestihnú, píše telegraph.co.uk. Jej mama volala rýchlo do nemocnice, aby poslali záchranku. Celú dobu mala na telefóne zdravotnú sestru, ktorá radila ako majú postupovať.

 

Video nie je vhodné pre citlivé povahy a osoby mladšie ako 18 rokov.

 

 

Martin si zrazu všimol, že dcérke sa už tlačí hlavička von a preto začal rýchlo asistovať. Bol prvý, ktorý  držal svoju dcérku v náručí a hneď ju podal partnerke.

 

"Je úžasné, že som mohol zohrať takú veľkú úlohu v jej živote už od narodenia. Držal som ju skôr ako Holly, je to neuveriteľný pocit. Chcel som mať všetko zaznamenané na kamere hneď od začiatku. Všetko som mal pripravené už v aute. Keď som si uvedomili, že nestihneme ísť do nemocnice, utekal som po kameru a pripevnil ju na stôl. Netušil som, že sa mi podarí zachytiť takéto niečo," povedal Martin. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies