VIDEO Žena neplatila účty za odpad, smetiari sa jej nepekne pomstili

NETKY.SK • 14 December 2016, 17:42 • 2 min
VIDEO Žena neplatila účty za odpad, smetiari sa jej nepekne pomstili

GREATER MANCHESTER – Nemenovaná žena nahnevala tých nesprávnych ľudí. Odmietala platiť za odvoz odpadu a všetko sa jej vrátilo, doslova.

slovakia

left justify in out

Firna Ainscough Skip, ktorá v meste Greater Manchester odváža odpad, neplatičke ukázala význam svojej práce. Smetiarske auto prišlo k jej domu a na predný dvorec jej vysypalo všetok odpad z obrovského kontajnera. Jeden zamestnanec dokonca vyšiel na múrik, aby sa presvedčil, že vypadol aj akýkoľvek posledný kúsok.

 

 

Na dvore nedisciplinovanej občianky sa ocitla gigantická kopa smetí, ktorú tvorili igelitové tašky plné komunálneho odpadu ako aj matrace či časti nábytku.

 

Vo videu vidno aj množstvo šokovaných okolo postávajúcich ľudí. Majiteľka sa však neukázala.

 

Sean Ainscough, syn majiteľa Ainscough Skip pre britský The Sun Online vysvetlil, že spoločnosť dala zákazníčke šesť týždňov na zaplatenie účtov vo výške 90 až 100 libier (120 eur).

Namiesto peňazí však spoločnosti poslala urážlivý odkaz.

 

„Myslela si, že jej odpad budeme odvážať zadarmo, nie sme žiadna charita," povedal Ainscough, ktorý sa zároveň posťažoval, že problematických zákazníkov majú viac.

 

Video bolo natočené v septembri 2014, avšak na verejnosť sa dostalo až teraz.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies